Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 οι μαθητές του Δ2 και Δ3 τμήματος του σχολείου μας επισκεφθήκαμε το αρχαιολογικό μουσείο Πατρών. Εκεί, είχαμε την ευκαιρία, στα πλαίσια του προγράμματος «Οι Θεοί της Τραπεζάς», να εξοικειωθούμε με τη γλυπτική των αρχαϊκών χρόνων και να γνωρίσουμε από κοντά τα γλυπτά που βρέθηκαν στον αρχαϊκό ναό της θεάς Αθηνάς στην Τραπεζά Αιγίου.

Την Τετάρτη 15 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε εκδρομή στον αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης από τους μαθητές της Γ΄ τάξης του σχολείου μας με συνοδούς τους εκπαιδευτικούς κ. Νιφόρα, κ. Πιμπιλιτούδη, κ. Αγγελοπούλου κ. Γαλάνη και κ. Δρίβας.

43aveΤην Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης επισκέφτηκαν στην Αθήνα, το Π.Ν.Μ. Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην ολοήμερη εκδρομή τους. Οι μαθητές/τριες συνοδεύτηκαν από τους εκπαιδευτικούς. κ. Τσολάκη, κ. Δρίβα, κ. Γαλάνη και κ. Αβράμη. Κατά την επίσκεψη στο Γ. Αβέρωφ έγινε ξενάγηση και οι μαθητές/τριες θαύμασαν τους χώρους του καραβιού και έμαθαν την λαμπρή ιστορία του.

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 οι μαθητές και μαθήτριες των τμημάτων των Δ΄ και Ε΄ τάξεων του σχολείου μας, επισκέφθηκαν την Αρχαία Ολυμπία.
Αρχικά, στο θέατρο Φλόκα παρακολούθησαν την κωμωδία «ΠΛΟΥΤΟΣ» , ένα από τα πιο ωραία και διδακτικά έργα του Αριστοφάνη . Είναι το τελευταίο έργο του και έχει σαν βασικό θέμα το αιώνιο πρόβλημα φτώχειας-πλούτου και το όνειρο κάθε ανθρώπου να γίνει πλούσιος.

Σελίδα 1 από 14

RSS Feed Υπουργείου Παιδείας

Οι Επισκέπτες μας

5.png7.png5.png2.png4.png
Σήμερα:55
Αυτόν τον μήνα:763
Συνολικά:57524