Την Τετάρτη 15 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε εκδρομή στον αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης από τους μαθητές της Γ΄ τάξης του σχολείου μας με συνοδούς τους εκπαιδευτικούς κ. Νιφόρα, κ. Πιμπιλιτούδη, κ. Αγγελοπούλου κ. Γαλάνη και κ. Δρίβας.

43aveΤην Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης επισκέφτηκαν στην Αθήνα, το Π.Ν.Μ. Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην ολοήμερη εκδρομή τους. Οι μαθητές/τριες συνοδεύτηκαν από τους εκπαιδευτικούς. κ. Τσολάκη, κ. Δρίβα, κ. Γαλάνη και κ. Αβράμη. Κατά την επίσκεψη στο Γ. Αβέρωφ έγινε ξενάγηση και οι μαθητές/τριες θαύμασαν τους χώρους του καραβιού και έμαθαν την λαμπρή ιστορία του.

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 οι μαθητές και μαθήτριες των τμημάτων των Δ΄ και Ε΄ τάξεων του σχολείου μας, επισκέφθηκαν την Αρχαία Ολυμπία.
Αρχικά, στο θέατρο Φλόκα παρακολούθησαν την κωμωδία «ΠΛΟΥΤΟΣ» , ένα από τα πιο ωραία και διδακτικά έργα του Αριστοφάνη . Είναι το τελευταίο έργο του και έχει σαν βασικό θέμα το αιώνιο πρόβλημα φτώχειας-πλούτου και το όνειρο κάθε ανθρώπου να γίνει πλούσιος.

" Και θέλω και μπορώ..."
Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το θέατρο ως το καλύτερο σχολείο... .δεν είναι βαρετό , μαθαίνεις καινούρια πράγματα και είναι σαν ένας φανταστικός κόσμος ενός παιδιού.
Χθες ,Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 , οι μαθητές της Τετάρτης και Πέμπτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Βραχναιίκων επισκέφτηκαν το Λιθογραφείο για να παρακολουθήσουν το έργο του Χ. Μπουκάι "Ο αλυσοδεμένος ελέφαντας".

Σελίδα 1 από 14

RSS Feed Υπουργείου Παιδείας

Οι Επισκέπτες μας

5.png3.png7.png6.png7.png
Σήμερα:3
Αυτόν τον μήνα:1150
Συνολικά:53767