×

Προειδοποίηση

JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: https://www.minedu.gov.gr/rss

Την Πέμπτη 02/06/2022 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μαραγκοπούλειου Δημοτικού Σχολείου Βραχναιίκων πραγματοποιήθηκε επιμορφωτικό εργαστήριο με θέμα: «Υποστήριξη μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες , ΔΑΦ και ΔΕΠ-Υ -Συνεργασία με γονείς».

Επιμορφώτριες του προγράμματος ήταν η κ. Ζιώγα Ζωή, Εκπαιδευτικός Α/θμιας Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής του 2ου ΚΕΔΑΣΥ, η κ. Μητροπούλου Φωτεινή, Κοινωνική Λειτουργός του 2ου ΚΕΔΑΣΥ & η κ. Ντελέζου Κων/να, Ψυχολόγος του 2ου ΚΕΔΑΣΥ.

Στην συνάντηση συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί των 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Βραχναιίκων και τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο Διευθυντής του Μαραγκοπούλειου Δημοτικού Σχολείου Βραχναιίκων

Α.Α.

Η Υποδιευθύντρια Α΄

Παρασκευή Γαλάνη

Την Πέμπτη 24/03/2022 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Βραχναιίκων πραγματοποιήθηκε επιμορφωτικό εργαστήριο με θέμα: «Εφαρμογή της ανεστραμμένης τάξης στο σχολείο». Η επιμόρφωση έγινε από την κ. Αγγελική Γαριού & κ. Αικατερίνη Νικολακοπούλου, Συντονίστριες Εκπαιδευτικού Έργου του ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας. Στην συνάντηση συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί των 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Βραχναιίκων και τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο Διευθυντής του Μαραγκοπούλειου Δημοτικού Σχολείου Βραχναιίκων

Α.Α.

Η Υποδιευθύντρια Α΄

Παρασκευή Γαλάνη

Την Τετάρτη 17 Νοέμβρη 2021, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Βραχναιίκων πραγματοποιήθηκε από τον Ερυθρό Σταυρό προς τους εκπαιδευτικούς, ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στην παροχή πρώτων βοηθειών. Στην εκπαίδευση συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Βραχναιίκων και τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η εκπαίδευση έγινε από τον εθελοντή και ναυαγοσώστη κ. Κων/νο Τσιρίνη τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά. 

Ο Διευθυντής του Μαραγκοπούλειου Δημοτικού Σχολείου Βραχναιίκων

Α.Α.

Η Υποδιευθύντρια Α΄

ΠαρασκευήΓαλάνη

 

Την Τετάρτη 23-9-2020 επισκέφτηκαν το σχολείο μας , στα πλαίσια ενημερωτικής δράσης Αγωγής Υγείας σχετικά με την προστασία των μαθητών από την μετάδοση του νέου κορονοιού SARS-COV-2 οι ειδικοί επιστήμονες : η κ. Γεωργοπούλου Δήμητρα Κοινωνική Λειτουργός στο Κέντρο Υγείας Κ. Αχαΐας ,ο κ. Τζικάκης Ιωάννης Βιοπαθολόγος στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, η κ. Γιορμέζη Αναστασία Γενικός Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, η κ. Καρκανιά Αίγλη Ειδικευόμενη Παιδίατρος στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο», η κ. Γερμενή Περσεφόνη Φυσικοθεραπεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο», η κ. Παπακωνσταντοπούλου Αναστασία Κοινωνική Λειτουργός στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και η κ. Δημητρακοπούλου Σταυρούλα Κοινωνική Λειτουργός στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας.

Σελίδα 1 από 9

RSS Feed Υπουργείου Παιδείας

Οι Επισκέπτες μας

1.png4.png3.png7.png7.png8.png
Σήμερα:25
Αυτόν τον μήνα:431
Συνολικά:143778