Επίσκεψη στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας

Την Πέμπτη 17/03/2016 η Γ΄ και η ΣΤ΄ τάξη του σχολείου μας επισκέφθηκαν το Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ένα στάδιο ολυμπιακών προδιαγραφών, να ενημερωθούν για τα ολυμπιακά αθλήματα και τους αγώνες της Ολυμπιάδας του 2004 που φιλοξενήθηκαν στο συγκεκριμένο χώρο.

Τα παιδιά δοκίμασαν τις επιδόσεις τους σε διάφορα αθλήματα όπως στίβος , αντιπτέριση κ.α. ενώ δεν έλλειψε και ελεύθερος χρόνος  για παιχνίδι?

 Οι μαθητές της Γ τάξης αναπολώντας την εμπειρία τους γράφουν στο ημερολόγιό τους:

Αγαπητό μου ημερολόγιο,

την Πέμπτη πήγαμε στο Παμπελοποννησιακό στάδιο . Είχε πολλά γήπεδα και παίξαμε . Στην αρχή  καθίσαμε σε ένα πεζούλι και φάγαμε αφού πρώτα είδαμε βίντεο για το στάδιο και τους Ολυμπιακούς αγώνες .

   Μετά κάναμε αγώνες δρόμου και ύστερα ο κύριος μας φώναξε για να μας πει πώς παίζεται το BATMINTON. Παίξαμε πολύ καλά σε αυτό το παιχνίδι. Κατόπιν πήγαμε με το άλλο τμήμα για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Κάποιοι έπαιξαν μπάσκετ και κάποιοι άλλοι  βόλεϊ.

   Στη συνέχεια μαζέψαμε τα πράγματά μας. Από τη στιγμή που μπήκαμε στο λεωφορείο τα παιδιά άρχισαν να παίζουν με τα ηλεκτρονικά τους παιχνίδια. Όταν φτάσαμε σχολείο κάναμε διάλειμμα. ?Ομως με το μπήκαμε στην τάξη συζητήσαμε και ζωγραφίσαμε ότι μας άρεσε περισσότερο. Αχ, η ώρα κοντεύει 12, πρέπει να πάω για ύπνο αγαπητό μου ημερολόγιο ! Γιατί το πρωί θα φέρει μια άλλη τέλεια μέρα !