Γιορτή λήξης

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, η ΣΤ΄ τάξη του σχολείου μας αποχαιρέτησε το δημοτικό σχολείο με χορό, τραγούδι και πολλή συγκίνηση, στην τελετή λήξης που διοργάνωσε!!!

Αρχικά, οι μαθητές παρουσίασαν 2 τραγούδια υπό τη μουσική υπόκρουση του πιάνου της καθηγήτριας μουσικής του σχολείου κ. Νάντια Σίδερη, 2 υπέροχους χορούς υπό τις οδηγίες της καθηγήτριας φυσικής αγωγής κ. Δημητρακοπούλου Μαρίας και μια δραματοποίηση του τραγουδιού "Γιατί είμαστε παιδιά" υπό τις συμβουλές της θεατρολόγου κ. Δήμητρας Αναγνωστοπούλου και την «άγρυπνη ματιά» των εκπαιδευτικών κ. κ. Αλεξάνδρας Τσολάκη και Καλλιόπης Παπαγεωργίου.

Ακολούθησε απονομή των τίτλων σπουδών των μαθητών από την υποδιευθύντρια του σχολείου κ. Παρασκευή Γαλάνη και των αναμνηστικών που δόθηκαν στους μαθητές από τους εκπροσώπους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Γκόφα Μαρία και Κανελλόπουλο Κων/νο. Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης , με τη σειρά τους, προσέφεραν στο σύλλογο γονέων, μια σπάνια φωτογραφία των Βραχναιίκων που χρονολογείται από το 1934.

Η εκδήλωση έκλεισε, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, με την παρουσίαση ενός βίντεο που περιελάμβανε στιγμές από τα 6 χρόνια της σχολικής ζωής των μαθητών, που επιμελήθηκαν με πολλή αγάπη οι εκπαιδευτικοί της τάξης.

Να ευχηθούμε, στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, καλό ξεκίνημα στον καινούριο δρόμο που πρόκειται να βαδίσουν, αυτόν του γυμνασίου, και σε όλους- μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς- να έχουμε ένα καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Οι Επισκέπτες μας

1.png5.png9.png6.png6.png2.png
Σήμερα:22
Αυτόν τον μήνα:22
Συνολικά:159662