Πώς μεταδίδεται άραγε η φωνή ;;;; Πώς λειτουργούν τα τηλέφωνα ;;;; Τι είναι η οπτική ίνα ;;;;; Ποιος είναι ο Άκης Τηλεφωνάκης;;;;;
Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που προσπάθησαν να εξηγήσουν οι υπεύθυνοι του Μουσείου Επιστημών και Τεχνολογίας στους μαθητές του Β1 και του Β2 του σχολείου μας , οι οποίοι την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2025 με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τμημάτων Ζάρλα Βασιλική , Μπερδέ Ζωή και συνοδό εκπαιδευτικό Γκίκα Αγγελική επισκέφτηκαν το μουσείο.
Με τους υπεύθυνους του προγράμματος οι μαθητές περιηγήθηκαν στους χώρους του μουσείου ,συνεργάστηκαν μεταξύ τους αρμονικά καθώς έπρεπε να μαντέψουν απαντήσεις , έπαιξαν παιχνίδια με τη φωνή ( τηλέφωνο με σχοινί, τηλεφωνικό κέντρο , οπτική ίνα ) και τέλος ζωγράφισαν όλοι μαζί το αγαπημένο τους έκθεμα του μουσείου. Μια υπέροχη εμπειρία που σίγουρα αξίζει να επαναλάβουμε στο μέλλον.
Ευχαριστούμε πολύ