Η "Ελίζα" ...μέσα από τα μάτια των παιδιών

Σήμερα 28 Νοεμβρίου το σχολείο μας πήγε να παρακολουθήσει μια παράσταση στο Δημοτικό θέατρο Πατρών. Είδαμε το έργο "Ελίζα". Αυτό το θεατρικό γραμμένο από την Ξένια Καλογεροπούλου είχε ως θέμα την αγάπη δύο νέων ανθρώπων της Ελίζας και του Πάτρικ, τα εμπόδια που μπαίνουν ανάμεσά τους  και τι κάνουν οι ίδοιοι για να μείνουν πιστοί  στην αγάπη τους! Αρχικά μπήκαμε στο θέατρο όπου οι υπεύθυνοι μας έβαλαν στις θέσεις μας και έπειτα από λίγα λεπτά ξεκίνησε η παράσταση.

 Τα κοστούμια, τα σκηνικά ακόμα και οι διάλογοι ήταν εκθαμβωτικοί! Όλοι περιμέναμε με αγωνία τις εξελίξεις του έργου. Στο τέλος οι ηθοποιοί δέχτηκαν ένα θερμό χειροκρότημα από εμάς. Η παράσταση ήταν πραγματικά υπέροχη.Τέλος γυρίσαμε στο σχολείο και αφού κάναμε ένα μεγάλο διάλειμμα, μπήκαμε στις τάξεις μας και συζητήσαμε με τις κυρίες για το πως μας φάνηκε το έργο . Πιστεύω ότι αυτή η μέρα θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους μαθητές!!!!

Β.Ν .

Την Τρίτη 28/11/2017 το Δημοτικό Σχολείο Βραχναιίκων παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση «Ελίζα». Κατά τη γνώμη μου η παράσταση είχε πολύ ενδιαφέρον, διότι είχε ωραία υπόθεση, εντυπωσιακά σκηνικά, άψογο φωτισμό και μουσική. Τα κοστούμια των ηθοποιών ήταν απλά. Ένιωσα χαρά και ικανοποίηση που η Ελίζα βρήκε τον Πάτρικ. Επίσης αισθάνθηκα αγωνία και ανησυχία για την τύχη της Ελίζας, όταν βούλιαξε το καράβι της. Θα ήθελα να ξαναδώ αυτή την παράσταση.

Π. Κ.(ΣΤ1)

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου του 2017 πήγαμε με το σχολείο μου μια εκπαιδευτική εκδρομή στο θέατρο «Απόλλων». Παρακολουθήσαμε την παράσταση «Ελίζα». Αυτή η παράσταση κατά τη γνώμη μου ήταν πολύ ωραία. Αναφερόταν σε ένα κορίτσι, την Ελίζα, που έκανε ένα μεγάλο ταξίδι, για να βρει τον αγαπημένο της. Σ’ αυτή την παράσταση μου άρεσαν τα σκηνικά και τα κοστούμια, αλλά περισσότερο μου άρεσαν οι ηθοποιοί.

Χ. Γ. (ΣΤ1)