Αποχαιρετιστήρια γιορτή λήξης

Στις 13 Ιουνίου το σχολείο μας πραγματοποίησε την αποχαιρετιστήρια γιορτή στο προαύλιο χώρο του.

Οι μαθητές της Ε' και ΣΤ' τάξης παρουσίασαν πολιτιστικό πρόγραμμα αφιερωμένο στα μνημεία της πόλης των Πατρών στην ελληνική , αγγλική και γαλλική γλώσσα με υπεύθυνες δασκάλες τις κ. Δήμητρα Διαμαντοπούλου, Χριστίνα Φαρμάκη και Μαρία Ζακυνθινού. Το σκηνικό ήταν εικαστικές δημιουργίες των μαθητών με την επιμέλεια της καθηγήτριας των Εικαστικών κας Χρυσάνθης Βανταράκη.

Στη συνέχεια στα πλαίσια του προγράμματος φιλαναγνωσίας παρουσιάστηκε ειδικό αφιέρωμα για τον ποιητή των τραγουδιών Νίκο Γκάτσο με τίτλο "Ταξιδεύοντας σ(την) Ελλάδα με τον Νίκο Γκάτσο" με μουσικοχορευτικά δρώμενα των οποίων την επιμέλεια είχαν η μουσικός του σχολείου μας κ. Κων/να Σίδερη ,η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κ. Μαρία Δημητρακοπούλου και η Θεατρολόγος Ελένη Αλεξανδράκη.

Επίσης , ξεχωριστό κομμάτι της γιορτής αποτέλεσε το θεατρικό δρώμενο που παρουσίασαν οι μαθητές της Ε' τάξης με θέμα "Διαφορετικότητα" και η εικαστική έκφραση με την συνεργασία των φοιτητριών του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΑΤΕΙ Πάτρας.

Ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών τίτλων και η προβολή του βραβευμένου τηλεοπτικού σπότ "Μειώνω - Επαναχρησιμοποιώ - Ανακυκλώνω".