×

Προειδοποίηση

JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: https://www.minedu.gov.gr/rss

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών της Α΄ Τάξης του σχολείου μας. Στόχος της παραπάνω δράσης ήταν η συμμετοχή τους σε ομάδες εργασίας για την απόκτηση επικοινωνιακής, συνεργατικής εμπειρίας, καθώς και η ομαλότερη ενσωμάτωσή τους στο Δημοτικό Σχολείο. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι μαθητές μαθήτριες των Νηπιαγωγείων Βραχναιίκων με τραγούδια, στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων για την ομαλή μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό.

«Κάνε νέε, τη λευτεριά, τη δημοκρατία θούριο, κραυγή, οργισμένα βήματα… έργο κι όχι πάρεργο».

Σε αυτή τη φωνή του ποιητή υπάκουσαν οι αγωνιστές νέοι της γενιάς του Πολυτεχνείου και ανέβηκαν στο πεζοδρόμιο… και έπαιξαν τον άνθρωπο.

Με τη σκέψη αυτή, στις 15 Νοεμβρίου 2019, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της Ε΄ τάξης του σχολείου μας, πραγματοποίησαν στην αίθουσα εκδηλώσεων της σχολικής μονάδας, μια γιορτή – αφιέρωμα στα γεγονότα του πολυτεχνείου.

Την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019, το Δημοτικό Σχολείο Βραχναιίκων πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940! Υπεύθυνοι της διοργάνωσης ήταν οι μαθητές της Δ΄ τάξης και οι εκπαιδευτικοί τους, κ. Νιφόρα Ιωάννα, κ. Γρηγοροπούλου Αγγελική και κ. Πιμπιλιτούδη Ελένη.

giorthlixiΤην Τετάρτη 14 Ιουνίου 2019 αποχαιρετήσαμε τους μαθητές της ΣΤ τάξης Δημ. Σχολείου Βραχναιίκων στην τελετή λήξης. Την οργάνωση της εκδήλωσης είχαν οι εκπαιδευτικοί της ΣΤ τάξης Αλεξάνδρα Τσολάκη και Τζόελ Δρίβας. Οι μαθητές παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα και χορευτικά.

Σελίδα 1 από 14

RSS Feed Υπουργείου Παιδείας

Οι Επισκέπτες μας

1.png4.png8.png4.png6.png9.png
Σήμερα:6
Αυτόν τον μήνα:1543
Συνολικά:148469