Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών της Α΄ Τάξης του σχολείου μας. Στόχος της παραπάνω δράσης ήταν η συμμετοχή τους σε ομάδες εργασίας για την απόκτηση επικοινωνιακής, συνεργατικής εμπειρίας, καθώς και η ομαλότερη ενσωμάτωσή τους στο Δημοτικό Σχολείο. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι μαθητές μαθήτριες των Νηπιαγωγείων Βραχναιίκων με τραγούδια, στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων για την ομαλή μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό.

«Κάνε νέε, τη λευτεριά, τη δημοκρατία θούριο, κραυγή, οργισμένα βήματα… έργο κι όχι πάρεργο».

Σε αυτή τη φωνή του ποιητή υπάκουσαν οι αγωνιστές νέοι της γενιάς του Πολυτεχνείου και ανέβηκαν στο πεζοδρόμιο… και έπαιξαν τον άνθρωπο.

Με τη σκέψη αυτή, στις 15 Νοεμβρίου 2019, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της Ε΄ τάξης του σχολείου μας, πραγματοποίησαν στην αίθουσα εκδηλώσεων της σχολικής μονάδας, μια γιορτή – αφιέρωμα στα γεγονότα του πολυτεχνείου.

Την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019, το Δημοτικό Σχολείο Βραχναιίκων πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940! Υπεύθυνοι της διοργάνωσης ήταν οι μαθητές της Δ΄ τάξης και οι εκπαιδευτικοί τους, κ. Νιφόρα Ιωάννα, κ. Γρηγοροπούλου Αγγελική και κ. Πιμπιλιτούδη Ελένη.

giorthlixiΤην Τετάρτη 14 Ιουνίου 2019 αποχαιρετήσαμε τους μαθητές της ΣΤ τάξης Δημ. Σχολείου Βραχναιίκων στην τελετή λήξης. Την οργάνωση της εκδήλωσης είχαν οι εκπαιδευτικοί της ΣΤ τάξης Αλεξάνδρα Τσολάκη και Τζόελ Δρίβας. Οι μαθητές παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα και χορευτικά.

65aΣτα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος φρούτων και λαχανικών και γάλακτος, ο διατροφολόγος κ. Αγγελόπουλος Δημήτριος,  μίλησε στους μαθητές/τριες του σχολείου μας για υγιεινές συνήθειες διατροφής.

Και φέτος, η ΣΤ΄ τάξη του δημοτικού σχολείου Βραχναιίκων πραγματοποίησε γιορτή – φόρο τιμής στους ήρωες του αγώνα του 1821. Οι μαθητές με τη στήριξη των εκπαιδευτικών τους κ. Αλεξάνδρας Τσολάκη και Τζόελ Δρίβα και υπό τις οδηγίες της θεατρολόγου του σχολείου, κ. Δήμητρας Αναγνωστοπούλου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν μια άρτια οργανωμένη γιορτή, με κατάνυξη και σεβασμό στον ευαγγελισμό της Θεοτόκου και τον αγώνα του γένους του 1821. Η κ. Νάντια Σίδερη (μουσικός) και η κ. Αγγελική Καρέλα (εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής) «έντυσαν» με κατάλληλη μουσική και παραδοσιακούς χορούς την παράσταση.

Σελίδα 1 από 13

RSS Feed Υπουργείου Παιδείας

Οι Επισκέπτες μας

1.png2.png4.png3.png0.png1.png
Σήμερα:49
Αυτόν τον μήνα:375
Συνολικά:124301