×

Προειδοποίηση

JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: https://www.minedu.gov.gr/rss

Εκδρομή στο καρναβαλικό εργαστήρι Πάτρας

P3300119Την Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013 οι μαθητές της ΣΤ? τάξης του σχολείου μας επισκέφθηκαν την έκθεση παιδικών στολών στην Αίθουσα Αίγλη στο χώρο της VESO MARE καθώς και το καρναβαλικό εργαστήρι Πάτρας. Στην αίθουσα υπήρχαν στολές από τα παιδικά καρναβάλια αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες που συντόνιζαν οι υπεύθυνοι της έκθεσης όπως διαγωνισμό χορού, το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού και τέλος χαρτοπόλεμο με κομφετί που εκτόξευε ένα μεγάλο κανόνι.

Αμέσως μετά ο περίπατος συνεχίστηκε στην Αίθουσα του καρναβαλικού εργαστηρίου. Ένας μεγάλος χώρος στον οποίο κατασκευάζονται και ετοιμάζονται τα άρματα. Εκεί έγινε ξενάγηση από την υπεύθυνη του εργαστηρίου, η οποία εξήγησε τα διάφορα στάδια ετοιμασίας των αρμάτων και όλοι θαύμασαν τα το μέγεθος, αλλά και τις αστείες φιγούρες.
Τέλος οι μαθητές πέρασαν αρκετή ώρα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του εργαστηρίου στο οποίο ο ειδικός εκπαιδευτής και συνεργάτης κύριος Διονύσης, έδειξε στους μαθητές πώς να δημιουργούν κατασκευές από χαρτί εφημερίδες και όλοι διασκέδασαν φτιάχνοντας χάρτινα λουλούδια, ομπρέλες, παλάμες, τόξα κ.α. Θαύμασαν επίσης τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα και τα διάφορα τρικ που έκανε.
Η εκδρομή τελείωσε το μεσημέρι και όλοι επέστρεψαν ευχαριστημένοι στο σχολείο κουβαλώντας ο καθένας και τη δική του χειροτεχνία.

DSCN1328 Large

DSCN1330 Large

DSCN1336 Large

DSCN1348 Large

DSCN1352 Large

DSCN1358 Large

DSCN1360 Large

 

RSS Feed Υπουργείου Παιδείας

Οι Επισκέπτες μας

1.png5.png2.png8.png3.png4.png
Σήμερα:109
Αυτόν τον μήνα:332
Συνολικά:152834