eTwinning - Ετικέτες ποιότητας

etwin 1 etwin 1b

 

 

 

 

 

Tο ευρωπαϊκό έργο eTwinning στο οποίο συμμετείχε τη σχολική χρονιά 2020-21 η ΣΤ' τάξη του σχολείου μας στα πλαίσια του μαθήματος των Αγγλικών, με τίτλο “eTlantis: theunderwatereTwinningworld” μαζί με άλλα 5 σχολεία από την Ισπανία, την Σλοβενία, την Πολωνία και την Ιταλία κέρδισε την Εθνική και την Ευρωπαική ετικέτα ποιότητας.

 

Εθνική Ετικέτα Ποιότηταςαπονέμεται στα έργα eTwinning που κατάφεραν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο ποιότητας πληρώντας μια σειρά από κριτήρια που έχουν τεθεί από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Εθνικές Υπηρεσίες Υποστήριξης της δράσης. Περισσότερα για την Εθνική Ετικέτα Ποιότηταςμπορείτε να διαβάσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.etwinning.gr/etwinning/etwinning-6

etwin 2

Η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας αποτελεί ένα δεύτερο δείγμα επιτυχίας και καταδεικνύει ότι το έργο ανταποκρίνεται σε ένα ορισμένο Ευρωπαϊκό πρότυπο. Περισσότερα για την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας μπορείτε να διαβάσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.etwinning.gr/etwinning/etwinning-7

etwin 3

 

Οι μαθητές μιλούν για το πρόγραμμα……

Το eTwinning μου άρεσε πολύ γιατί μάθαμε πολλά πράγματα για τη θάλασσα, για διάφορα ζώα και πολλές πληροφορίες για ψάρια, τι τρώνε, που ζούνε και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν. (Κ. Ι.)

Το eTwinningήταν πολύ ωραίο γιατί είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με παιδιά από άλλες χώρες όπως την Ισπανία, Ιταλία, Πολωνία και Σλοβενία. Κάναμε πολλά project, φτιάξαμε βιβλία, κάρτες, ομάδες και σημαίες της ομάδας μας. Κάναμε επίσης, δυο liveκαι ένα liveμε την Laraαπό την GreenpeaceΑγγλίας που μας μίλησε για το περιβάλλον. (Μ.Κ.)

Το eTwinning μας πρόσφερε μια ευκαιρία να εμπλουτίσουμε την Αγγλική μας γλώσσα όσο και τις γνώσεις μας για τον κίνδυνο του περιβάλλοντος και πώς να το προστατεύσουμε.(Α.Θ.)

Το eTwinning ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Κάναμε πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για τη θάλασσα και μια πολύ ωραία συνάντηση με θέμα τη θάλασσα, την κλιματική αλλαγή και τα πλαστικά που πετάμε στη θάλασσα. (Γ.Θ)

Η εμπειρία μου από το eTwinningείναι γεμάτη με ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Μάθαμε να συνεργαζόμαστε από μακριά, να φτιάχνουμε παιχνίδια, να γράφουμε μυστηριώδη μηνύματα σε μπουκάλια, και πολλά άλλα. Στα liveβλέπαμε ο ένας τον άλλο και συνεργαζόμασταν για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό (Ρ.Γ)

Ήταν ένα ταξίδι στον υποβρύχιο κόσμο της θάλασσας και όλων των ωκεανών αυτής της ηπείρου που το διασκέδασα πολύ και σίγουρα θα ήθελα να ξανακάνω ένα τέτοιο project. (Μ.Α.)