Ανακοίνωση για τον Αγιασμό & την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 9:00 έως 9:30 στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Οι μαθητές δεν θα μπουν σε τάξεις. Επισημαίνεται ότι για λόγους ασφαλείας οι μαθητές θα εισέλθουν μόνοι τους στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές αμέσως μετά τον αγιασμό, από την είσοδο του σχολείου. Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών της Α’ τάξης να παραμείνουν για ενημέρωση μετά το τέλος του αγιασμού.

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, το Σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά έως τις 13:15. Οι μαθητές της Α’ , Β΄ , Γ΄ τάξης θα σχολάνε καθημερινά στις 13:10, ενώ οι μαθητές της Δ΄, Ε΄ , ΣΤ΄ τάξης θα σχολάνε στις 13:15, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Οι γονείς των μαθητών του Ολοήμερου προγράμματος και της πρωινής ζώνης θα ενημερωθούν για την ημερομηνία έναρξής τους.

Σημαντικό!

Όπως ήδη γνωρίζετε όλοι οι γονείς/ μαθητές του σχολείου θα παραλάβουν από 8/9/2021 έως 17/9/2021 έξι (6) δωρεάν self test (για τις επόμενες 3 εβδομάδες λειτουργίας των σχολείων) από τα φαρμακεία.

Τονίζουμε ότι κατά την προσέλευσή τους οι μαθητές κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα πρέπει να έχουν μαζί τους βεβαίωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού selftest με κωδικό από το selftesting.gov.gr. Εξαιρούνται οι εμβολιασμένοι και αυτοί που έχουν νοσήσει έως το διάστημα των έξι μηνών.

Σε περίπτωση που οι μαθητές έχουν ξεχάσει ή δεν έχουν συμπληρώσει το έντυπο δεν θα μπορούν να παραμείνουν στο σχολείο.

Ο σύλλογος διδασκόντων του Μαραγκοπούλειου Δημοτικού Σχολείου σας εύχεται καλή σχολική χρονιά!

 

Η υποδιευθύντρια,

Παρασκευή Γαλάνη